We are always looking for the best

Globe

JE BENT AANGENOMEN EN NU ?

Royalds personeel-service werkt conform de CAO van het bedrijf wat je inleent en hanteert een heldere en duidelijke werkwijze. Een persoonlijke en goede relatie met het personeel is erg belangrijk.

Werken voor Royalds personeel-service wordt als plezierig ervaren en biedt meerdere mogelijkheden. Er is ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Door in een gesprek openlijk te communiceren over wensen en verwachtingen, krijg je de begeleiding die noodzakelijk is.

Door de jarenlange ervaring en kennis van de markt kent Royalds personeel-service vele mogelijkheden. De projecten zijn zowel voor korte als langere periode. Als een opdracht eindigt, gaat Royalds personeel-service direct aan de slag om een nieuwe opdracht voor jou te vinden. Als extra kwalificaties vereist zijn, biedt Royalds personeel-service diverse opleidingsmogelijkheden aan.

Begeleiding

Naast werving en selectie van personeel biedt Royalds personeel-service extra begeleiding van de uitzendkracht.

Verantwoordelijkheid

Royalds personeel-service biedt ondersteuning bij alle vragen tijdens, voor en na de uitzendperiode. Het is belangrijk dat je de vragen stelt zodat onduidelijkheden worden weggenomen. Het personeel van Royalds personeel-service heeft als zo nodig een goede beheersing van zowel de Duitse als Engelse taal. Gedurende de uitzendperiode treedt Royalds personeel-service regelmatig met jou in contact. Dat gebeurt telefonisch of door een bezoek aan het project of de accommodatie. Je bent natuurlijk ook welkom op kantoor.

Huisvesting

Royalds personeel-service verzorgt indien gewenst de huisvesting voor de uitzendkrachten. Vaak gaat het om gehuurde huisvesting zoals pensions, eengezinswoningen, bed and breakfast’s of chalets op vakantieparken. Royalds personeel-service beschikt tevens over vast woningen verspreid door het land.

Royalds personeel-service gaat verantwoord om met de huisvesting en uiteraard voldoen de huisvestingslocaties aan alle gestelde eisen van het SNF-keurmerk. Wie geen goede nachtrust heeft, kan de volgende dag niet optimaal presteren.

Vervoer

Het personeel van Royalds personeel-service komt met eigen vervoer naar Nederland en rijdt dagelijks van de accommodatie naar het project en terug. Royalds personeel-service betaalt een reiskostenvergoeding aan de uitzendkracht.

Opleiding

Als je niet in het bezit bent van het VCA-diploma en hij wordt door onze opdracht gever wel gevraagd biedt Royalds personeel-service de gelegenheid kosteloos een opleiding te volgen. Als specialistische kennis vereist is, biedt Royalds personeel-service ook deze opleidingen aan. De examens worden in het Nederlands, Duits of Engels afgenomen.

Gereedschap

Als vakman dien je te beschikken over eigen handgereedschap, werkkleding en veiligheidsschoenen.Als er meer persoonlijke beschermingsmiddelen noodzakelijk zijn, kan Royalds personeel-service deze verzorgen.En verder verwachten we van je een Goed humeur en een goede inzet tenslotte is dat onze kracht.

We always looking for the best