We are always looking for the best

Globe

♦ BUITENLANDSE  ARBEIDSKRACHTEN  

Royalds personeel-service is actief op de EU arbeidsmarkt. Inmiddels beschikken we over een uitgebreid EU netwerk waardoor we in staat zijn om snel het juiste personeel te leveren. Uiteraard houden we ons aan alle wettelijke voorschriften en CAO verplichtingen.

Onze medewerkers beschikken over de juiste papieren, goede mobiliteit en uitstekende huisvesting. “Pay peanuts, get monkeys” is een aloud gezegde, waar veel waarheid inzit.

Royalds personeel-service bemiddeld arbeiders uit Polen, Litouwen, Hongarije, Roemenië, Duitsland en Nederland. Royalds personeel-service richt zich op EU arbeiders die actief zijn in de bouw, techniek en de scheepvaart. Inmiddels bemiddelen we steeds vaker hoog geschoolde migranten, zogeheten vakmensen. Omdat we inmiddels op een heel aantal gebieden beschikken over een dusdanige expertise dat we met zusterbedrijven van Royalds personeel-service in staat zijn om risicodrager te zijn voor gehele projecten waar we dan ook het leiding en toezicht op ons nemen. Behalve het feit dat Royalds personeel-service arbeidsmigranten naar Nederland haalt, is Royalds personeel-service zelf ook actief in Duitsland, België, Spanje, enz enz . We beschikken aldaar samen over de specifieke benodigde vergunningen om actief te kunnen zijn .