Het grote succes

januari 4, 2016 2:03 pm Gepubliceerd door

 

 

 

 

 

werving_selectie_0

 

 

In verband met het grote succes en meerdere aanvragen zijn wij afgereisd naar Roemenië!

 

Om het tekort aan specialistische vakmensen op te lossen, is ROYALDS in Roemenië geweest om daar samen met onze Roemeense partners een werving en selectie op te zetten naar Nederlandse normen.

Door de vergrijzing heeft het specialistische vakmanschap de komende jaren behoefte aan veel nieuwe werknemers, zoals interieurbouwers, dakwerkers, ijzervlechters, isolatiemonteurs etc. etc. Deze specialisten zijn natuurlijk ook te vinden in Roemenië. Wij als Royalds zijn een van de eerste die samen werken met enkele Roemeense bedrijven die ook de NENN-2 kunnen overleggen. Door de NENN-2 zijn wij in Nederland beschermd voor verschillende afdrachten van onze buitenlandse partners.

Na aankomst op vliegveld Boekarest werden wij weer hartelijk ontvangen door onze partners. Daar zijn we nogmaals naar de werklocaties geweest om te kijken met wat voor een materialen en systemen ze werken. Daar hebben wij geconcludeerd dat er in verschillende beroepen met dezelfde systemen en materialen gewerkt wordt zoals bij ons in Nederland. Na een paar bezoeken en meetings hebben we alles nogmaals op elkaar afgestemd voor een goede afhandeling en samenwerking.

Vanwege het feit dat Roemenië veel Duitse invloed heeft, zijn er zowel Duits- als Engelstalig sprekende werknemers.

WIJ ZIJN ER ALS DE KIPPEN BIJ! Dit is natuurlijk ook geen onuitputtelijke bron van specialisten.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie over deze specialisten, bel vrijblijvend 0031-243785463.

figure_helping_up_buddy_1600_clr_11080 (1)

 

 

 

 

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Admin