EU-Arbeiders

Globe
Titel JACHTINTERIEURBOUWER / CNC PROGRAMMEUR
Salaris In overleg
Locatie Heel Nederland
Vacature informatie

 

HOUTDRAAIBANK CNC

De functie:
Als Jachtinterieurbouwer / CNC programmeur maak je luxe betimmering en meubilair. Dit doe je met exclusieve houtsoorten, in massief hout, fineer en HPL. Je programmeert samen met de andere programmeurs CNC bestanden en daarnaast werk je ook zelf met de verschillende machines in de machinale werkplaats. Je valt onder en rapporteert aan de Voorman Interieur.

De werkzaamheden:
In onze nieuwe en modern ingerichte machinale werkplaats krijg je tekeningen en materiaallijsten aangeleverd vanuit de tekenkamer. Deze informatie verwerk je in diverse computerprogramma’s tot bestanden voor de zaag en CNC frees. Je doorziet snel de uitdagingen voor productie en komt met oplossingen, waardoor de onderdelen efficiënt door de productie gaan. Ook bewaak je de kwaliteit van het werk en je ziet toe op orde, netheid, arbo en veiligheid. Je onderneemt waar nodig actie.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een kandidaat met een relevante beroepsopleiding op minimaal MBO niveau 3.
Daarnaast beschik je over ruime werkervaring als (jacht)interieurbouwer, heb je relevante kennis van machinale houtbewerking en CNC programmeren. Je profileert je als zelfstandig, flexibel, praktisch, secuur en verantwoordelijk. Daarnaast heb je goed inzicht in de productiemethoden en ben je handig met verschillende computerprogramma’s. Je kunt geconcentreerd aan je taken werken, maar bent ook in staat snel te schakelen tussen verschillende opdrachten.

Wij bieden:

  • Een ruime markt met een salaris conform de collectieve arbeidsovereenkomst.
  • Stipte wekelijkse betaling.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden.
  • Een betrouwbaar team begeleiders die altijd voor je klaar staan.
  • VCA opleiding indien je nog niet in het bezit bent van een diploma.

 

Solliciteer Nu