We are always looking for the best

Globe

EEN NIEUWE BAAN 

Ben je op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan? Dan ben je bij Royalds personeel-service aan het goede adres.

Bij Royalds personeel-service kun je aan de slag als uitzendkracht of op basis van detachering. Voor een groot aantal werkgevers verzorgt Royalds personeel-service  de werving en selectie. Je komt dan direct in dienst bij de opdrachtgever. De meeste mensen beginnen als uitzendkracht en gebruiken dit als opstap naar een vast dienstverband bij Royalds personeel-service of bij de opdrachtgever.

Uitzenden

Als uitzendkracht heb je een flexibele arbeidsovereenkomst. Je werkt op uitzendbasis voor Royalds personeel-service en treedt niet in vaste dienst. Je wordt voor onbepaalde tijd ingezet op diverse projecten door heel Nederland.

Detacheren

Als je gedetacheerd wordt, heb je een contract voor bepaalde tijd of een vast dienstverband bij Royalds personeel-service . Royalds personeel-service plaatst je bij één opdrachtgever op één of meerdere projecten voor een langdurige periode. Deze projecten zijn verspreid door heel Nederland en niet aan een bepaalde regio gebonden.

Werving en selectie

Royalds personeel-service werft en selecteert kandidaten voor haar opdrachtgevers. Zodra jouw ervaring, opleiding en interesses aansluiten bij het functieprofiel van de vacature, bemiddel Royalds personeel-service jou naar de opdrachtgever. Er komt een dienstverband tot stand tussen jou en de opdrachtgever. Je treedt dus niet in dienst van Royalds personeel-service.

Voor Royalds personeel-service is een directe, persoonlijke en vooral duidelijke inzet ontzettend belangrijk. Royalds personeel-service denkt mee vanuit jouw situatie. Eén van de vragen luidt altijd: wat zijn jouw wensen en plannen voor de komende tijd? Met die wensen wordt rekening gehouden en dat verwacht Royalds personeel-service ook van jou. Door een actieve houding op de werkvloer en het nakomen van afspraken, wil Royalds personeel-service actief een vast dienstverband realiseren.

Royalds personeel-service is een gecertificeerd uitzendbureau. Jaarlijks worden controles uitgevoerd door de brancheorganisaties ,NEN 4400-1 en de belasting, De controles worden uitgevoerd door externe onafhankelijke instanties die controleren of Royalds personeel-service haar verplichtingen nakomt, de accommodaties conform de norm beschikbaar stelt en voldoende aandacht besteedt aan de veiligheid en gezondheid van de werknemer. Royalds personeel-service trots op het bezit van deze kwaliteitskeurmerken en doet er alles aan om deze te behouden.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen