OVER ONS

Wij zijn een uitzendorganisatie met 42 medewerkers die 24/7 bereikbaar zijn voor zowel de opdrachtgevers als de werknemer. Wij hechten grote waarden aan het nauw contact onderhouden met beide partijen. Door de interne jarenlange ervaring van ons personeel, kunnen wij u helpen EU-werknemers op de juiste plaats in te zetten.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wanneer u snel extra handen nodig heeft om uw werk aan te pakken zonder bedrijfsrisico, bent u bij ons aan het juiste adres. Met diverse bedrijven in verschillende branches hebben we reeds langlopende goede samenwerking. Wij zorgen voor huisvesting/transport voor de werknemers en dragen zorg voor de sociale lasten en verdere wettelijke verplichtingen. Wat betreft de laatste Europese wet- en regelgeving zijn wij altijd up-to-date.

 
Wij zijn gecertificeerd met het SNA-keurmerk. Door dit kenmerk voldoen wij als uitzendorganisatie aan verschillende eisen die gesteld zijn door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Zo voldoen wij aan een inzichtelijke en eerlijke afdraging van omzetbelastingen en loonheffingen en aan loonbetalingen die niet in strijd zijn met de wet. Er word altijd een scherpe controle gehouden of werknemers gerechtigd zijn om arbeid te verrichten in Nederland.