Sales Team

We are always looking for the best

Sales Team

Ontmoet ons gepassioneerde werving- en selectieteam, klaar om uw organisatie te versterken met toptalent. Wij zijn toegewijd aan het vinden van de perfecte match voor uw team en het bouwen van succesvolle professionele relaties.

Richard Ramdin

Account Manager +31(0)6 40 374 155

Roel Weeren

Account Manager +31(0)6 52 338 539

Marco Groothuijse

Account Manager +31(0)6 53 49 07 75

Glenn Jansen

Account Manager +31(0)6 11 035 175

Passie bij het weven van succesverhalen

In de betoverende wereld van ons uitzend- en detacheringsbureau vormt ons team een levendig tapestry van talent en toewijding. Elk teamlid draagt met passie bij aan het weven van succesverhalen, waarin expertise, empathie en efficiëntie samenkomen. Samen vormen we een krachtige eenheid, gedreven door het verlangen om niet alleen arbeidskrachten te plaatsen, maar om duurzame partnerschappen te creëren. Ons uitzonderlijke team, als architecten van arbeidsrelaties, schept niet alleen professionele successen maar ook een warme en ondersteunende werkomgeving. Ons team de drijvende kracht achter elke triomf, en onze gedeelde visie verheft ons naar nieuwe hoogten van prestatie en voldoening.

Over ons

Flexibel en snel

Snel extra handen om uw werk aan te pakken zonder bedrijfsrisico.

Jarenlange ervaring en expertise

In verschillende branches hebben we reeds langlopende goede samenwerkingen.

Praktische service

Wij zorgen voor huisvesting/transport van de werknemers en dragen zorg voor alle wettelijke verplichtingen.

SNA-keurmerk gecertificeerd

Onze uitzendorganisatie voldoet aan alle eisen die gesteld zijn door de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Blije klanten

Projecten

Ondersteuningsuren

Tewerkgesteld

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bel of mail ons en spreek ons vrijblijvend hoe we u kunnen ondersteunen. Met ons aanbod zet u vandaag de eerste stap naar een succesvolle samenwerking en de realisatie van al uw lopende en toekomstige projecten.

Bel of mail

Testimonials

Ervaringen van tevreden klanten die de meerwaarde van onze dienstverlening hebben ervaren. Ontdek hoe wij hun verwachtingen hebben overtroffen en bekijk de positieve impact die wij hebben gehad op diverse projecten. Deze getuigenissen vormen het levende bewijs van onze toewijding aan klanttevredenheid en de succesvolle resultaten die wij samen met onze cliënten hebben behaald.

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Royal DS. Ze hebben me snel en efficiënt geholpen bij het vinden van een passende baan, en de persoonlijke benadering maakte het hele proces aangenaam en professioneel.

Sander Wensink

Interieurbouwer

Dankzij Royal DS heb ik hooggekwalificeerd personeel gevonden dat perfect past bij de behoeften van mijn bedrijf. De snelle en zorgvuldige selectieprocedure, gecombineerd met uitstekende service, maakt dit bureau tot een waardevolle partner in het vinden van geschikt personeel.

Sara Wilkensen

Directeur Interieur Design Bureau

Dankzij Royal DS kunnen wij ten alle tijde uitzonderlijk getalenteerde vakmensen in ons bedrijf inzetten. Altijd resulterend in hoogwaardig vakmanschap en een prachtig eindresultaat voor onze projecten. De snelle en doeltreffende match tussen ons bedrijf en bekwaam personeel maakt RoyalDS tot een betrouwbare partner voor elke interieurbouwopdracht.

Jena van Werkhoven

Directeur Interieur Design Bedrijf

Royal DS heeft ons voorzien van bekwame vakmensen, waardoor ons project soepel en efficiënt verliep. De professionaliteit en toewijding van het bureau hebben bijgedragen aan het succes van ons recente en veeleisende scheepsbouwproject.

Mathijs Schoof

H&R Manager Scheepsbouw

Royal DS voorziet ons van bekwame metaalbewerkers die een cruciale rol spelen in het succes van onze projecten. De snelle levering van hoogwaardige vakmensen heeft de efficiëntie en kwaliteit van ons metaalbewerkingsproces aanzienlijk verbeterd.

John de Jong

Architect Metal Building

Een greep uit onze portfolio

In ons portfolio vindt u een scala aan succesverhalen, gekenmerkt door tevreden klanten en voltooide projecten die onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit weerspiegelen. Onze diverse reeks projecten illustreert niet alleen onze expertise maar ook de voldoening van onze klanten, die keer op keer vertrouwen op onze diensten voor succesvolle resultaten.

  • Alle
  • Automotive
  • Scheeps- en Jachtbouw
  • Dakwerken
  • Metaalbewerking
  • Interieurbouw
  • Afbouw
  • Diversen

Contact

We nodigen u van harte uit om met ons in contact te komen en ontdek hoe we uw specifieke behoeften kunnen vervullen. Laat ons samenwerken om op maat gemaakte oplossingen te creëren die uw doelen ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Ons adres

Ambachtsweg 57, 6541 DA Nijmegen
The Netherlands

E-mail ons

info@royalds.nl

Bel ons

+31 (0)24 - 378 54 63

Aan het verzenden...
Uw bericht is verzonden. Dank u!
Sales Team | Royal DS personeel-service