We are always looking for the best

Globe

UITZENDEN 

Royalds personeel-service selecteert voor uw onderneming de perfecte uitzendkracht. Perfect betekent voor Royalds personeel-service : de uitzendkracht met de passende opleiding, de juiste vaardigheden en de motivatie om zich 100% in te zetten voor het werk in uw onderneming. Naast scholing en ervaring hecht Royalds personeel-service veel waarde aan de motivatie, omdat de prestaties van uw onderneming direct samenhangen met de inzet van de uitzendkrachten.

Aannemen van tijdelijk personeel is via Royalds personeel-service een eenvoudige zaak. U geeft aan welke kwalificaties het werk vereist, u bepaalt de termijn en het aantal uren en u bepaalt wanneer de uitzending eindigt. U heeft dus alles in eigen hand.

Maar u heeft geen zorg over administratieve lasten, de opzegtermijn is kort en beëindiging van de uitzendovereenkomst is eenvoudig. Bij ziekte of vakantie kan Royalds personeel-service direct vervanging regelen. Dit biedt veel flexibiliteit en gemak.

 

Waarom u kiest voor een uitzendkracht van Royalds personeel-service:

♦ U wilt tijdelijke drukte opvangen

♦ U wilt vervanging tijdens ziekte

♦ U wilt vervanging tijdens vakantie

♦ U wilt goed opgeleid en ervaren personeel

 

De voordelen van een uitzendkracht van Royalds personeel-service:

♦ U hoeft geen tijd te maken voor sollicitatiegesprekken

♦ U heeft geen wervings- en selectiekosten

♦ U heeft minder administratieve lasten

♦ U heeft geen werkgeversrisico zoals ziekte en leegloop

♦ U betaalt alleen gewerkte uren

♦ U betaalt geen vakantietoeslagen en eindejaarsuitkeringen

♦ U betaalt nooit ontslagvergoedingen

 

♦ WERKWIJZE

Royalds personeel-service verzorgt voor u het gehele proces van werving, selectie, referenties, identiteitscontrole, personeelsadministratie, ziekteregistratie, vakantieplanning en uitbetaling van salarissen.

Zodra Royalds personeel-service de aanvraag ontvangt, begint de selectie van het personeel. Vóór de eerste werkdag beschikt u over alle benodigde gegevens en documenten van de werknemer, waaronder het identiteitsbewijs en als gewenst het VCA-diploma. Als de gebruikelijke pbm´s of handgereedschappen niet aanwezig zijn, levert Royalds personeel-service ze. Op verzoek regelt Royalds personeel-service accommodatie voor de werknemer in de buurt van het werkadres.

Aan het eind van de week laat de werknemer zijn werkbriefje door u ondertekenen en stuurt het op naar Royalds personeel-service. Op basis van het werkbriefje ontvangt u wekelijks een factuur.

 

♦ BEGELEIDING

Royalds personeel-service onderhoudt een persoonlijke en goede relatie met haar personeel. Royalds personeel-service begeleid haar werknemers zorgvuldig in o.a. de Nederlandse manier van werken en de wet- en regelgeving . Het overgrote deel van de uitzendkrachten in dienst van Royalds personeel-service kent de Nederlandse arbeidsmarkt van A tot Z. EU arbeiders worden zorgvuldig begeleid.

Medewerkers van Royalds personeel-service ( als gewenst ) bezoeken regelmatig projecten. Zij bespreken dan zowel met de werkgever als de uitzendkracht of iedereen tevreden is met de (verrichtte) werkzaamheden. Indien nodig worden kwesties opgelost.

 

♦ KOSTEN

U betaalt uitsluitend de gewerkte uren middels een all-in uurtarief. Er komen geen reiskosten, accommodatiekosten of overige kosten bij. Voor toeslaguren geldt een afwijkend tarief. Over het uur- en toeslagtarief is vooraf overeenstemming bereikt in de uitzendovereenkomst. Deze manier van werken is helder en duidelijk, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.