We are always looking for the best

Globe

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe werknemer maar heeft u geen tijd of komt u de juiste werknemer niet tegen? Royalds personeel-service werft en selecteert de juiste medewerkers voor u. Werving en selectie van medewerkers is uw core business niet, maar de onze wel.

Royalds personeel-service heeft ervaren recruiters om de kandidaat te selecteren die naadloos op uw vacature aansluit.

Waarom u kiest voor werving en selectie door Royalds personeel-service:

  • U hoeft geen tijd te maken voor sollicitatiegesprekken
  • U heeft geen wervingsinspanning
  • U heeft geen selectiekosten zoals advertenties e.d.
  • U hoeft geen tientallen sollicitanten te screenen
  • U zoekt een permanente vervanger
  • U zoekt versterking die past binnen uw bedrijfsvoering

Royalds personeel-service werft en selecteert kandidaten op diverse niveaus. Het merendeel van de opdrachtgevers opereert in de technische of industriële sector en de zakelijke dienstverlening.

Werkwijze

In overleg met de specialisten van Royalds personeel-service stelt u een functieprofiel op. Met dat profiel gaat Royalds personeel-service haar bronnen raadplegen om de meest geschikte kandidaat te werven en te selecteren.

Royalds personeel-service screent eerst het eigen bestand. Mochten daarin geen passende kandidaten voorkomen dan startRoyalds personeel-service de werving via diverse kanalen. Recruiters screenen de reacties en leggen de beste kandidaten aan u voor.

U maakt een keuze, houdt kennismakingsgesprekken en bespreekt de arbeidsvoorwaarden.

Als u met de werknemer een dienstverband sluit, voert u zelf de administratie en bent u juridisch werkgever. Royalds personeel-service onderhoudt tijdens de proeftijd contact met opdrachtgever en werknemer over het verloop van de samenwerking.

Kosten

U bespaart op dure advertenties wanneer u Royalds personeel-service opdracht geeft de kandidaat werven. Vervolgens bespaart u tijd, energie en arbeid bij de selectie. Voor de dienst betaalt u eenmalig een bemiddeling fee. De hoogte van dit bedrag is niet alleen afhankelijk van het salaris van de werknemer, maar ook van de functie en werktijdfactor. Het tarief wordt vooraf vastgesteld zodat u achteraf niet voor verassingen staat.